Regiobank

Bankzaken

Wij zijn RegioBank

U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een Zelfstandig Adviseur die u kent. Waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. Dat vindt u allemaal bij RegioBank.


Ook voor bankzaken kunt u bij Huis Verzekeringen en Hypotheken terecht

Als sinds 1996 adviseren wij bij bancaire producten. Daarmee slaan wij een andere weg in dan grote banken. De afgelopen jaren zijn steeds meer lokale vestigingen in de kleinere dorpen komen te vervallen, bankieren kon dus enkel in de grotere plaatsen. Door een kleinschalig, professioneel en persoonlijk kantoor bieden wij u de mogelijkheid uw bankzaken dichtbij huis te regelen met persoonlijke service. Natuurlijk in combinatie met alle moderne gemakken als internetbankieren en vele rekeningen en spaarvormen.  


Persoonlijke, kwalitatief hoogstaande dienstverlening

RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken door haar persoonlijke, kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Een bank die het persoonlijk contact met de cliënt op waarde weet te schatten en daarmee een bewust gekozen plaats in de markt inneemt. Gevolg is een uitgebreid landelijk netwerk van intermediairs, vooral gevestigd in gebieden waar de 'grootbanken' zich hebben teruggetrokken. Verspreid over Nederland werkt de bank samen met zo'n 600 intermediairs. 

 


Openingstijden RegioBank

Openingstijden RegioBank Exloo – 9.00 uur tot 12.00 uur én van 13.30 uur tot 17.00uur. Zuidbroek is alleen ’s ochtends.

U kunt 's middags altijd op afspraak in Zuidbroek terecht.
P