Regiobank

Overstapservice

Veel mensen vinden het overstappen naar een andere bank een grote stap. Wilt u met uw betaalrekening overstappen naar RegioBank, maar ziet u op tegen het gedoe en regelwerk eromheen? Dat is niet nodig. Met de Overstapservice is het heel makkelijk om van bank te veranderen. De belangrijkste zaken worden voor u geregeld terwijl uw betalingsverkeer gewoon doorloopt. U heeft er geen omkijken naar. 


Gemakkelijk overstappen

De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso’s voortaan van uw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven. 


De Overstapkaart

De Overstapservice is 13 maanden actief. Op die manier vangen we vrijwel alle automatische incasso's en betalingen op. Wordt er daarna nog iets van uw oude rekening afgeschreven of juist op gestort? Dan kunt u de overstapkaart gebruiken om bekend te maken dat u een ander rekeningnummer heeft.


Welke zaken regelt de Overstapservice?

  • Bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden automatisch doorgestuurd naar uw nieuwe RegioBank Privérekening.
  • Automatische incasso's worden rechtstreeks van uw nieuwe betaalrekening afgeschreven.
  • Rente, aflossing en premies van eventuele hypotheken of verzekeringen die u heeft bij uw oude bank, worden automatisch van uw nieuwe betaalrekening afgeschreven.
  • Op de rekeningafschriften van RegioBank wordt duidelijk aangegeven welke bij- en afschrijvingen via de Overstapservice zijn doorgeleid naar uw nieuwe betaalrekening. 


Aanvragen Overstapservice

Wilt u ook overstappen? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor, dan helpen wij u met het invullen van het formulier en regelen wij de rest! 


Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Overstapservice? Wij helpen u graag verder.


Openingstijden RegioBank

Openingstijden RegioBank Exloo – 9.00 uur tot 12.00 uur én van 13.30 uur tot 17.00uur. Zuidbroek is alleen ’s ochtends.

U kunt 's middags altijd op afspraak in Zuidbroek terecht.