Huis Verzekeringen

Huis Privé Pakket

Personen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De gevolgen die hieruit kunnen voortvloeien zijn heel divers, zo kunt u bijvoorbeeld blijvende invaliditeit oplopen of aansprakelijk worden gesteld. Ook kunt u in een geschil verwikkeld raken waarvoor u rechtshulp nodig heeft. De financiële gevolgen hiervan kunt u afdekken met onze ongevallen-, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering.


Verkeer

In het verkeer loopt u veel risico's. Risico's die kunnen leiden tot grote schadebedragen. Met onze personenauto-, motor-, oldtimer-, en bromfietsverzekering kunt u zorgeloos en goed verzekerd de weg op en dat geeft een prettig gevoel.


Wonen

Inbraak-, storm- of waterschade, het kan ook u overkomen. Met onze opstal-, inboedel- en kostbaarhedenverzekering is uw huis inclusief de inboedel goed beschermd tegen de financiële gevolgen van grote en kleine schadegevallen.


Vrije tijd

Van uw vrije tijd wilt u lekker kunnen genieten. En gaat er onverhoopt iets mis, dan is het fijn dat u weet dat dit met onze doorlopende reis-, caravan-, boot-, kampeerauto-, golf- en hobby & sport verzekering snel wordt opgelost.


Uitvaart

De kosten van een uitvaart kunnen oplopen tot een hoog bedrag. Het is prettig te weten dat u met onze natura- of kapitaaldekking goed verzekerd bent en uw nabestaanden niet confronteert met hoge kosten.


Uw Privé Pakket

Ons Huis Privé Pakket, of beter gezegd uw Privé Pakket bestaat uit verschillende rubrieken en biedt u een ruime dekking en scherpe premies. Deze rubrieken (personen, verkeer, wonen, vrije tijd en uitvaart) dekken de meest voorkomende Life Time Events. Het is niet alleen overzichtelijk om uw verzekeringen in één pakket te hebben maar ook nog eens voordelig. Wanneer u meerdere verzekeringen in verschillende rubrieken afsluit dan ontvangt  u tot 10% korting.